Estetisk tandställning

Tandställning designad med estetik i åtanke
En estetisk tandställning är en diskret version av den traditionella rälsen. Istället för metallfästen är fästena som limmas fast på tänderna tillverkade i porslin, vilket gör att det inte är lika synliga mot tanden. Estetisk tandställning kallas även porslins räls eller tandfärgad tandställning.

Hur fungerar en estetisk tandställning?
En estetisk tandställning fungerar på samma sätt som en konventionell tandställning. Skillnaden mellan en konventionell tandställning och en estetisk tandställning är att fästena är tillverkade i porslin vilket gör att de inte är lika synliga mot tänderna. Även bågtråden och gummibanden går att få nyanserade för en diskretare tandställning.

Estetisk tandställning för alla?
Oavsett ålder kan du använda en tandställning med porslinsfästen. Tandställning med porslinsfästen är ett utmärkt alternativ till traditionell räls om du önskar en mer diskret tandställning.

Kontakta Tandläkargruppen Täby Centrum
Kontakta oss för mer information kring tandreglering med estetisk tandställning eller för att boka tid för konsultation.
telefon: 08-758 50 40 eller mail

Varmt välkommen till Tandläkargruppen Täby Centrum, Täbys största tandregleringsklinik och specialister på tandreglering.Tandläkargruppen Täby Centrum
Marknadsvägen 15
18334 Täby
Telefon: 08-758 50 40
Tandställning täby
info@tandregleringtabytandstallning.se

Copyright © Tandläkargruppen Täby Centrum 2015