Osynlig tandställning
Incognito™

Perfekt resultat utan räls
Icognito™, osynlig tandställning, är ett alternativ till den traditionella rälsen och korrigerar dina tänder med samma resultat som den konventionella tandställningen. Tandreglering med Incognito™ kan korrigera allt från enkla till mer avancerade bettfel. Tandställningen fästs på insidan av tänderna, vilket gör den bekväm och smidig att bära. Placeringen gör även att tandställningen är nästintill osynlig för omgivningen.

Synliga resultat efter kort tids behandling
Incognito™, osynlig tandreglering, ger synliga resultat efter kort tids behandling. Din tandställning tillverkas efter dina behov i en tunn design vilket gör den behaglig att bära. Fästena är tillverkade i tunt guld och fästs på baksidan av tänderna. Fördelen att fästa tandställningen på baksidan av tanden, i jämförelse med den traditionella konventionella tandställningen, är att det inte finns någon risk för skador på framsidan av tanden.

Incognito™ oavsett ålder
Tandreglering med Incognito™ är en smidig lösning som korrigerar dina tänder effektivt oavsett ålder. Tekniken liknar den konventionella tandställning, tänderna flyttas och justeras med tryck. För att tänderna ska flyttas till önskad position fästs små fästen på baksidan av tanden. I fästena sitter en bågtråd som med sin fastsättning skapar tryck på varje tand, vilket gör att den flyttar sig.

Kontakta Tandläkargruppen Täby Centrum
Kontakta oss för mer information om osynlig tandställning och tandreglering med Incognito.
telefon: 08-758 50 40 eller mail

Varmt välkommen till Tandläkargruppen Täby Centrum, Täbys största tandregleringsklinik och specialister på osynlig tandställning, Incognito.

Läs mer om tandreglering med Incognito™ www.incognito.net


Tandläkargruppen Täby Centrum
Marknadsvägen 15
18334 Täby
Telefon: 08-758 50 40
Tandställning Täby
info@tandregleringtabytandstallning.se

Copyright © Tandläkargruppen Täby Centrum 2015